Wegenwerken

WERKEN ONGELBERG


Voor meer info volg ons op Facebook en Instagram


Update 19/01/2023:

Vandaag is de parking niet toegankelijk wegens wegenwerken.


Update 5/12/2022:

Onze praktijk is terug bereikbaar! Na de asfalteringswerken kan je terug met de auto op de parking geraken. Mogelijks is er af en toe nog hinder vanuit Sinterveld. Je rijdt dus best via Schoor.


Update 7/11/2022:


Tussen 7/11 en 15/11 wordt er gestart met de voorbereiding van de wegverharding en zal de parking NIET toegankelijk zijn met de auto. Kom je toch met de auto, dan kan je deze parkeren in Sinterveld of verderop in Ongelberg. Zie plannetje 


Vanaf 21/11 worden gedurende 2 weken de boordstenen geplaatst en zal ook dan onze parking niet bereikbaar zijn.


De brief van de wegenwerken vind je hier.


Update 11/08/2022:


Onze praktijk zal 2 dagen niet of nauwelijks bereikbaar zijn met de auto. Indien mogelijk parkeer je je auto op onderstaande alternatieven of kom je met de fiets/ te voet.


Update 9/06/2022:


De rioleringswerken naderen de praktijk. Gelieve indien mogelijk met de fiets of te voet tot de praktijk te komen. Wanneer je toch genoodzaakt bent om de auto te nemen zet je deze best voorbij de vluchtheuvel verder in het straat of in Sinterveld. (zie kaartje hieronder)


Update 7/6/2022:


Vanaf 7 juni worden er in de buurt van onze praktijk wegenwerken uitgevoerd. Tijdens de eerste werken is onze praktijk toegankelijk. Wanneer de rioleringswerken voor onze deur plaatsvinden zal onze parking niet toegankelijk zijn alsook zal je niet tot aan onze praktijk kunnen geraken.


We raden aan om zoveel mogelijk met de fiets tot in onze praktijk te komen. Mochten de werken voor onze praktijk aanvatten zullen we jou persoonlijk verwittigen.


Update 19/01/2022:


De rioleringswerken in Ongelberg-Krommepad zijn intussen gestart. In fase 1 (werfzone tussen Schoor en Sinterveld) is er een omleiding voorzien via de Steegsebaan en Steegstraat/Schoor (N18).


https://www.balen.be/ongelberg